The Big Trip

 

Phu Quoc
Phu Quoc
Phu Quoc
Phu Quoc
Phu Quoc
Phu Quoc
Phu Quoc
Phu Quoc
Phu Quoc
Phu Quoc
Phu Quoc
Phu Quoc
Phu Quoc

Phu Quoc

24-01-14 04:16

Na een nachtje in het airporthotel in Bangkok, vlogen we door naar het eilandje Phu Quoc helemaal onderin Vietnam. Het eiland is nu nog grotendeels jungle maar de overheid heeft grote plannen om er een tweede Phuket van te maken met miljoenen toeristen per jaar. We waren dus nog net op tijd!

Mocht je op korte termijn overwegen om naar Vietnam te gaan dan is dit eiland zeker een aanrader, het was heerlijk! We hebben lekker gegeten met vers gevangen vis en cocktailtjes met uiteraard Vietnamese loempiaatjes en als toetje choclolademousse die niet onderdoet voor die van tante Corrie! Verder hebben we vooral lekker gelezen en geraxed met af en toe wat zwemmen, kano├źn of yoga op het strand. We zaten in een eco-resort met hutjes aan het strand en in de jungle. De hutjes zijn aan de ene kant luxe maar de jungle is heel dicht bij om het zo maar te zeggen! De badkamer is buiten en de hutjes zijn deels open zodat je 's avonds, als je het licht te lang aan laat staan, nog best wel eens bezoek krijgt van wat insecten, gekko's of zelfs een muis!! We voelden ons nog enigzins veilig onder het muskietennet en ze bleven gelukkig 'buiten'. Waarschijlijk niet voor iedereen dus!!

Na 6 dagen was het weer tijd om in te pakken en gaan we het vasteland van Vietnam bekijken. We zijn nu in centraal Vietnam. Na Hoi An en Hue gaan we verder omhoog naar Hanoi en Halong Bay maar daarover volgende keer weer meer.

Liefs,
Bart en Marit

Door Bart en Marit • Albums: Vietnam

3 reacties

Reactie van: Esther [Bezoeker]
Esther

Ziet er zeker relaxed uit! Leuk! En gezellig toch, huisdieren -;) Gr. Es

24-01-14 @ 19:23
Reactie van: Dennis, Diane & Dex [Bezoeker]
Dennis, Diane & Dex

Dat klinkt geweldig allemaal!
Mooie badkamer ook!

27-01-14 @ 07:49
Reactie van: Jeroen [Bezoeker]
Jeroen

Zon, strand en lekker eten. Niet slecht :-)

27-01-14 @ 14:45


Form is loading...