The Big Trip

 

Het staartje
Kuala Lumpur
Het staartje
De 'Twin Towers' in KL
Het staartje
Het staartje
Het staartje
Het staartje
De skyline van Singapore
Het staartje
Het staartje
Toch nog een beetje groen in een stad met zoveel wolkenkrabbers!
Het staartje
Het staartje
Shoppen maar!
Het staartje
De Botanical gardens
Het staartje
Het staartje
Het staartje
Nog even genieten van het uitzicht!
Het staartje

Het staartje

20-02-14 12:04

Zo, dat was een goede afsluiting van een fantastische trip! We vlogen vanuit Vietnam naar Kuala Lumpur voor een korte stedentrip. Je merkt wel gelijk dat dit het rijkere deel van Azie is met dure auto's, brede wegen en grote wolkenkrabbers, kortom de gewoonlijke chaos ontbreekt. We hadden een hotel met een ' infinity pool' op de bovenste verdieping dus daar was het prima bijkomen na een dagje sightseeing! Het hotel zat aan het spoor en dat kwam goed uit want na 2 dagen gingen we per trein richting Singapore, een rit van zo'n 7 uur. Bij de grens komt de douane dan gewoon de trein in om af te stempelen, heel makkelijk allemaal en dat voor 7 euro pp!

In Singapore doe je maar 1 ding en dat is shoppen, shoppen en nog eens shoppen. Er zijn wel honderden 'malls' in de stad, sommige 24 uur per dag geopend. Dat hebben we dus maar gedaan en het is zowel financieel als qua gewicht van de tassen maar goed dat we nu snel richting huis gaan!! Vanuit Singapore vlogen we nog naar Koh Samui voor nog een laatste paar daagjes relaxen, waarna we weer doorvlogen naar Bangkok voor onze vlucht naar huis van morgen! Nog 1 nachtje in het airporthotel en dan zit het er weer op!

Het is aan de ene kant snel gegaan maar we hebben toch het idee dat we heeeeeel lang zijn weggeweest omdat we zoveel verschillende landen hebben bezocht. India lijkt alweer een eeuwigheid geleden! We hebben in ieder geval enorm genoten en kunnen terugkijken op een geweldige (huwelijks)reis. De komende week kunnen we nog even thuis acclimatiseren voordat ook wij weer aan het werk moeten! Maar, er zijn alweer plannen voor een mogelijk volgende reis!!

In ieder geval leuk dat jullie ons via de site hebben gevolgd en dank voor de leuke berichtjes die zijn achtergelaten. Tot snel!!

Liefs, Bart en Marit

Door Bart en Marit • Albums: Kuala Lumpur en Singapore

Nog geen reactie(s)


Form is loading...